Adam & Hawa tunggu masa untuk ke udara

Katanya penggambaran untuk drama bersiri Adam & Hawa (novel dari karya Aisya Sofea) sudah tamat kelmarin. 5 bulan tempohnya. Memang lama, memang panjang. 80 episodes lah katakan.

Dan semalam satu pengumuman berkenaan drama ini telah dibuat. Drama lakonan abam Aaron Aziz sebagai Adam dan Nadiya Nissa sebagai Hawa akan mula ditayangkan pada 27 Ogos 2012, jam 9 malam. Drama akan bersiaran setiap Isnin-Khamis di slot Astro Bella 133.

Nampak gayanya terpaksalah gua meredah onak dan duri dengan mendownload setiap hari drama ini. Mana ada channel Bella, hoi! Gua harap, gua cukup gigih dan kekal istiqamah untuk 80 episodes tersebut.

Review tidak dijanjikan. Semua bergantung kepada perjalanan dan plot cherita. Bukanlah kerna abam Aaron Aziz berlakon je gua akan terus menggelupur. Tidak! Kalau tak best, tak koser jugak gua nak hadap.

 

5 thoughts on “Adam & Hawa tunggu masa untuk ke udara

  1. Adomak! Channel Bella x subscribe…huhuhu. Harap2 ade link utk dload nnt. Dah le bulan posa…kang terkurang pahala sbb spazzing lebih2 kt abam :p

    • aritu dengar kata Astro skang dah pantau semua download link untuk drama yang tayang kat stesen tv dia. tapi i rasa ada je lagi, cuma kena carik betul-betul. nanti kita share ye adik manis?

      oh..kena betul-betul berzikir kali ni. tak pasal dapat 0 pahala puasa kalau terlebih spazzing kat abam hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s