wakil dari Jepang

Belumpun sempat poket nak bernapas dengan aman dan tenteram, belumpun sempat baki dalam bank tu nak dapat dividen, kesan bankrupsi dari Jakarta pun belom pulih, gua muflis lagik. Tee-hee!

Al-kisahnya, gua nak gi Bangkok esok. Nak berjumpa dengan kanda chenta hati (wakil dari Japang). Kalau dicongak, kurang daripada 6 bulan yang lepas gua sudah ke Bangkok. Cerita-ceriti pasal Bangkok pun tak abis lagik gua tulis. Naya kat Kak By, dari dulu lagi dia dah pesan suh hapdet tapi gua sempat buat 2 entries je kot?

Maafin Kak By. Nanti gua coba tulih ya? Dan gua tepek gambor-gambor gua skali walaupun tak berapa kerat sangat yang ada.

Ayuhai kanda Hyde, nantikan dinda di Bangkok ya! Kalau ada perempuan pitams masa kanda atas pentas tu, memang sah lah itu dinda! I lebiu, kanda!

Isk. Debor! Manakan tidak, kali pertama nak bertentang mata dan bersua muka. Seakan ada rama-rama dalam perut gua.

Nebes! Macham malam pertama. Eh.

6 thoughts on “wakil dari Jepang

  1. Hi izzie, i started reading your blog with nora elena but strangely i continued to read even after you dah habis meroyan.i find your writing very entertaining dan boleh jugak buat i hilang stress. I hope you continue writing and ignore the negative ppl n their vibes.there will always be one or two like those in this world. Enjoy your meeting with d cute jap!

    • thank so much for reading ilah.
      i coba untuk terus menulis. can’t deny, being me it is not easy to just ignore those negative vibes and negative people. it takes time for me to gain back my motivation and continue writing.

      p/s: i met him, the cute jap. ahh.. my heart melts!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s