Badai Semalam [prequel]

*ihsan Marcos Rahman*

Ini adalah tiket teater Badai Semalam yang dah dibeli sejak bulan Mei lagik. Yes pepol, you heard me right! Gua dah beli siap-siap tiket sejak bulan May. 11/11/11 – Hari pembukaan tirai lagik. Gua nak tengok abam Aaron Aziz dengan jarak yang paling dekat. Seat adalah di depan pentas. Makan hatilah lu orang!

Mak Tiri, Adik Manis..kita harus bersiap sedia dengan tesbih dan tangki oksigen. Maklumlah, kita nak jumpa Seth Tan!! Sebenarnya, ai malu and nebes ni nak jumpa korang dua. Auuww. Comel.

Ahli jemaah Kerajaan Langit sekalian, sila pegang tangan beta nanti sewaktu di Istana Budaya. Beta khuatir akan hilang kawalan sewaktu melihatkan abam Aaron Aziz. Mungkin juga perlu sediakan tali supaya dapat ikat beta di kerusi nanti. Terutama sekali apabila beliau menari (a-go-go?) di atas pentas.

Kalian semua..kalau ada dalam sokabar dengan headline, “Peminat hilang kawalan naik atas pentas kerana Aaron Aziz”, harap maklom siapakah gerangannya. *blushing*

SPOILER ALERT:

*Image taken from here*

Aaron Aziz sebagai Karim. Karim adalah seorang jurutera kaya dan gemar berfoya-foya di sana sini terutama sekali di Kota Singa. Yang memandu kereta Volvo sport berwarna merah. Yang kachak (ya!), yang tampan (ya!), yang tegap (ya!).

Tapi nyawanya tak panjang. Karim mati di penghujung akhiran.

9 thoughts on “Badai Semalam [prequel]

  1. puahahaah! i dah boleh imagine u akan begitu teruja nk panjat stage, adik tiri lol!
    doakan i mampu lari dr office lebih awal so i n makcik yuu boleh bersesi bersosial ramah mesra dgn u n kawan2 before BS ni start haha😛
    see u tomolo…❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s