Sawasdee ka

Hello!

Izzie is backkkkkkk!! Semalam lagi dah masuk ofis, dah kena kejar siapkan testing. Tak kasik chance langsung gua nak sambung coti. Dengki lettew!

Arakian halnya, kisah From Bangkok With Love dijangkakan ada delay selama beberapa hari. Mana nak tapis gambor yang tak seberapa lagik, nak study Bangkok map (semula) lagik, nak karang ayat lagik. Oh, speaking of gambor..tolong jangan berharap sangat. Sebab gambor yang gua snap memang boleh dikira dengan jari tangan. Belum lagik tolak dengan gambor yang kelihatan begitu mengerikan. Tsk. Nanti gua kasik tau kenapa.

Eh, cepatnya dah masuk bulan Oktober, kan?

4 thoughts on “Sawasdee ka

  1. cepaaaaaaaatttt hapdet !! naek skali gambo sekeri tu !! hahaha..u look radiant dalam gambo di atas…btw, nape x posing baring cam patung tu jak..kool hape ?

    • radiant? kulit i dah hangus kena matahari bangkok dah ni zazu. kalo i posing baring, nanti org tatau mana satu manusia, mana satu patung ho ho ho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s