The Cave Of The Golden Rose fever is back!

Ni citer yang gua tengok masa zaman sekolah rendah lagik nih! Masa tu gua tertengok kat TV2, tayang tiap hari Khamis & Jumaat. Pukul 10-12 malam. Tapi gua tak tengok daripada mula. Tengok pun dah sampai kat Episode 3, tatau jalan cerita macham mana.

Masa tu tengah kat scene budak-budak kecik dengan muka ketakutan. Takut sangat dengan Prince of Darkness. Katanya muka sangat hodoh dan mengerikan. Dan beliau sangat kijam! Akan tukarkan semua kanak-kanak jadik lobak.

Sebuah kerusi yang membelakangkan kamera berpusing mengadap kamera.

“Menakutkan sangatkah muka aku ni?”

Kata Tarabas, Prince of Darkness. Budak-budak yang ketakutan tadi bertambah-tambah takut melihatkan wajah Tarabas.

HOMAIGOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDD!!!

Wajah kanda terlalu menakutkan hati dinda. HATI DINDA TAKUT ANDAI TERJATUH TANGGA KEPADA KANDA!

Ada ke patut ako macham ni punya kachak derang kata menakutkan??!! Pfft!

.

Lepas tu pulak, Si Fantaghiro tu pulak asiklah setia nak mampos dengan Romualdo. Sanggup berkorban apa saja demi nak selamatkan Romualdo yang kena sumpahan jadik batu. Sampaikan Tarabas yang kachak menggoda chentakan dia pun sanggup ditolaknya.

Romualdo. Romualdo. Romualdo. Siapakah Romualdo ni?

Majistret? Lawyer? Doktor?

Gua dah merentan-rentas maki hamun kat Fantaghiro sebab tolak chenta Tarabas yang baru kenal erti chenta dan kasih sayang. Gua nak sangat tau siapakah Romualdo yang asiklah tido sepanjang cerita. Menyampah pulak rasa. Skali, hamek kau!

Oh my!! Romualdo kachak berganda ropanya!! Oh, abam Romualdo!!!

.

Tapi apakan daya, kanda Tarabas terlebey dahulu telah mencori hati dinda. Dengan mata bercelak dan tenungan tajam tepat menusuk ke kalbu, dinda tewas. Tarabas, i lep u until today tau!

I charm you with my eyes *shingggggg*

.

Semua menggelupur nak carik download link untuk citer The Cave Of The Golden Rose, ye? Nahhhhh.. amek ni. Sila download sampai lebam. Filem ni ada banyak version, French, Deutsch, English, etc. Original version adalah dalam Italian. Tapi gua dah try carik subtitle, cuma dapat English subtitle untuk Episode 1 & 2 je.

Sama ada pura-pura paham Italian, atau redho je lah dengan English dubbed tapi kualiti gambar tak berapa nak best. Enjoy!

Link 1

Link 2

.

i.Z.Z.i.e:

The Cave Of The Golden Rose akan keudara tiap hari Ahad, jam 10-11 malam kat TV9.

6 thoughts on “The Cave Of The Golden Rose fever is back!

  1. ahahahaahah ! ai oso leb tarabas , more than the weak …. ramualdo (sebot ngan gaya fantaghiro tau !!) .. tp x silap ai, yg mmbuatkan adrenalin merembes2 adalah epi2 awal.. ai pling x sukak masa ramualdo jadi burok n ilang ingatan..masa tu la ai pling kesian ngan tarabas.. ai da tlepas la citer ni..dr dulu msti x dapat tgk yg awal2 tu..

    tengs 4 da link iz !!

    oh yaa, mak tarabas adalah hott !! si seksei ursula !! muahahaha

    • a’ah… buruk benor romualdo tu masa jadik huduh! tapi si fantaghiro tetapppppppppppp chentakan dia. true lep la konon! cis!!
      paling tak bleh blah dengan puteri yg suka kat tarabas tu. AI YANG PATUT PEGANG WATAK TAU TAU!!

      welkam cik za. sharing is caring😛

  2. hahahahahahahaaa..u jelles sebab las2 tarabas cham bagi peluang pd diri sndirik utk menchentai puteri tu kan..ahahaha..jelles lettew !! untong puteri tu kan..x sia2 dia jd ‘easy’ mula2 tu, akhernya dia dapat tarabas..or, or, mngkin tarabas tu terlebey simpati kot..kenot, kenot..hubungan yg bermula dgn simpati x kan kemana..eh, jauh plak perginya !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s