berlari berkejaran di bulan September

  • Bulan September sebenarnya penuh dengan aktiviti di setiap hujung minggu. Hujung minggu ni pun dah ada macham-macham aktiviti. Syazwan’s open house, Haizum’s wedding, Das Auto Show. 2 minggu lagik housemate gua punya majlis pulak.
  • Eh, harijadi Mr.K yang dah lepas pun belum sempat lagi nak pergi dinner date sama-sama.
  • Masa ni lah jugak kesibukan kerja melanda. Badan makin lemau. Tekak makin perit. Kepala makin sakit. Mata makin kabur. Kena makan ubat banyak-banyak sebelum tumbang.
  • Dalam perjalanan gua nak ke CBJ tadi, Stadium Nasional Bukit Jalil dah berhias indah dengan banner dan bunting Volkswagen. Das Auto. Aritu masa kluar commercial kat tv, sumpah gua sangat sexcited. Nak tengok Beetle baru!! Terus called Mr.K tanya dia pegi tak? Manalah tau kot-kot dia dah dapat special invitation dari VW. Feeling tengok VW kat showroom dengan autoshow adalah sangat berbeda. Untuk maklumat lanjut, boleh kelik sini. Masuk adalah percuma.
  • Walaupun tiket bas nak balik Penang semua dah beli untuk majlis Haizum, dah setting baik punya dengan besties; Kausar & Shy, dah janji dengan Mr.K nak pergi Das Auto Show, tapi keutamaan perlu diberikan kepada Tok. By hook or by crook, kena balik kampung jugak hujung minggu ni. Biarlah balik sekejapan, asalkan dapat tengok keadaan Tok kat sana pun dah memadai.

2 thoughts on “berlari berkejaran di bulan September

    • hehehe.. a’ah, dia nak kawen dah. esok akad nikahnya.
      tapi i tak pergi, sebab i nak balik kampung tengok my grandma
      so tiada bukti bergambar untuk i tepek kat belog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s