mencari si Jebat durhaka

. Jebat bukan sebarang jebat,
Jebat anak jati Melayu;
Jebat bukan sebarang jebat,
Derhaka Jebat bertilik dulu.

9 thoughts on “mencari si Jebat durhaka

  1. ikut… ehh mana u punya recaps?? heheh bila laa u nak jeles kat baby yg dlp episod 24..itu pun kira props paling untung sbb kena dukung, peluk & cium oleh seth ..hahahah

    • hahaha.. kejap la darl..kasikla i bernapas sikit. asik recaps NE je, tak jemu ke?
      baby tak acilah kira sebagai props.. takmo la.. takmo laaaaaaaaa

      AND FOR SURE I AKAN PALING DENGKI DENGAN BABY TU!! T_______T

  2. ::eee..melaka..besnye !! pg jalan mana je ? banda hilir ? pg x munyusur jalan2 lama kat area jongker tu ? jmpa x kedai orang utan yg jual hand prin t-sert tu ? makan x asam laksa 88 kat jongker walk tu yg setting dalam die mcm zaman dolu2, meja makan die gna mesin jahit tu ? oohh…rindu mlaka !!::

    ::keychain mana keycahain ?::

    • nawaitu asal adalah pergi kenduri kawen. nawaitu sampingan yang mana lebih kuat adalah untuk berjalan-jalan HAHAHAHAHAHAHA
      pergi bandar hilir, pergi jonker walk. tapi tak makan pun laksa kat tempat u cakap tu..just jalan jek. i tingin nak makan radish cake, cendol, asam laksa but since i am not familiar dengan hawker food kat melaka, so i tatau. kalau kat penang, memang i tau lah. heheheh.
      len kali, sila roger kat i mana makan yang best kat melaka ok? sebab yang i pergi hari tu, memang semua tempat makan sangat mengecewakan! sorry to say, melaka memang best untuk jalan but my penang is still the best untuk makan. syorga!

      errrr… errrr.. keychain? i lupa nak beli -_-“

  3. ::mesti la penang lg best kan !! i pon x pnah pg penang..tp dari research i betahun2 mmg sorga makanan adalah penang…xpe, nex time i bley bg tour guide makan kat mlaka yer..kat jongkerrr tu ada sket2 tmpat was2.. tp radish cake nye mmg i x makan la, syak wasangka kuat sangat..tat nenas pon i takot2 mau makan..haha..payah sket..::

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s