chak!

Majlis kenduri-kendara di kedua-dua belah pihak selesai sudah. Alhamdulillah. Baru kini gua boleh kembali ke mengadap laptop dengan aman dan tenteram.

Update review Nora Elena?

Benarkan gua menarik nafas dahulu. Terlalu banyak yang perlu gua kejari sehinggakan jurus pergerakan sejenak yang dipelajari dari Planet Nameck tidak mampu untuk kejar segala macham yang sudah gua ketinggalan.

Ya, minggu ini sudah masuk minggu terakhir. Nampak gayanya, memang basi tahap berulat lah review tiap episode dari gua.

Salaam dari gadis berbaju Punjabi biru😉

I AM BEKKKKKKKKK!!

24 thoughts on “chak!

  1. salam.. akak bru jumpa blog izzie masa dok gugel psl nora elena.. Akak tak folo tp just nak tau pe yg best nau psl citer tu.. anyway, pd akak review izzi tu buat nora elena lagi best.. bila tengok citer tu pon dok bantai gelak sebab teringat review izzie… kipidap.. 🙂🙂

    • thanks kak ellaz.. review saya ni merepek meraban meroyan je kak
      dah sawan berganda-ganda, maka itulah hasilnya
      anyway, mekasih ye kak sebab sudi baca

  2. bravo sis..its okay even da berulat pn still de ramai yg nak baca esp me..hehee…so hepi writing n i’m waiting…;)

    • thanks arfah.. ingatkan dah berulat takde orang nak baca.. maklumlah, cerita dah abis pun by the time i publish my recaps
      pssstttt…i am working on episode 16 yg sangat mencabar tu!! hehe

  3. ::wakakaakakakaaaa..pencak silat bergerak sejenak tu mmg aku x ble blaaahh…ziiieee, rase cm nk soh zie skip ja yg sume2 n jump to dis final week !! smalam n kemaren yvonne is at the lowest !! aku benchik sama itu pompuaaaaaaannnn !! daaanngg~~!!::

  4. patut la senyap..tgh update status diri rupenye….cepat2 plak update kisah jejaka hangat semalaya ittew ….can’t wait 4 ur review….😉

      • hehehehe….soryyy…salah tebak😀 ….tak penah folo blog awak nih…tp gara2 nora elena…pakcik gugel telah bawa ke mari..n ur review sgt beshhhhhhh….tergelak2 bace …makin sronok tgk cite tuh….cepat2 apdetttt…seriyesly cant wait😀

      • takpe.. no problemo nur inn. thanks so much sebab baca all the reviews i tulis suka suki kat belog ni.
        i just published recaps on episode 16.. happy reading!

  5. izzie dear….
    u r so beautifullll…..
    please…… do ur review……
    loooove to read ur review…. ur review tak penah basi la dear….
    please eh…..

    • u flattered me, rathna.. malu i tau *blushing*
      i will try my best to write reviews on all the episodes..
      tapi memang berjanggut la kena tunggu
      please bear with me lalink

  6. ::ngeeeeeeee~~ okeh, okeh..haku tunggu laa..x pe la zie, tk ur time..ari ni last epi !! lpas ni msti waktu2 maghrib ku x la terkejor2 lg.. dsebbkn izzie bagai nk rak ckp buku KYS nye best, aku da beli da..senin order, slase da sampai !! tp mmg betolla..yg bukunye lg mmbuatkan peluh2 jantan merembes2 di dahi… n so far, the script writer for nora elena mmg bagus!!..die buat skrip tp still x merosakkn jalan cerite cam adaptation yg laen2 tu.. at least, ble terima pakai laa..KYS, novel pertama alaf 21 haku beli !! oh em gee..ngeh ngeh !!::

    p/s : wlupon da agk pnjg lebar, aku nk ckp gak, izzie sgt shanteque…ada joget banghraaa x ? tengs zie, for ol da great review !!

    • waktu maghrib ku kini akan kembali tenang seperti dahulu kala. ahhh..tiada lagi nak berkejar-kejaran dari opis lepas ni.
      so, dah dapat KYS, dah abis baca ke belum? personally i memang suka novel..memang lagik super duper merembes!

      adoiyai..janganlah puji cenggitu, i ni pemalu nak terima pujian tau. sungguh! malam tu takde pun menari banghraa..tapi lagu pasang lagu hindustan je.
      jenuh jugaklah i pegang kaki supaya tak menari..wakakakakaka

      anyway, thanks again za!

  7. cheQ izzie yg santek moleks,

    nora elena da abes tadi .. tp masih mengharapkn recaps dari u utk mengobati jiwa nan lara dan pengobat rindooooo pada abam seth tan.

    huuuuu.. menanti dgn penuh saba di sini

    peace (-.-)v

    • cheQpora yang sabar menanti..
      cheq dah pun published recaps episode 16 yang duk lama terperam. berjela-jela panjang. harapnya dapatlah mengobati jiwa nan lara tu.
      drama nora elena dah abih, nak tengok kanda seth tan pun dah tadak..adoi..
      terasa sangat kehilangan, kan!

      btw..happy reading. harap suka. kalau suka komen. tak suka pun sila komen.

      • CheQ Izzie,

        Ada lagi lahh…Tapi not as seth tan😉
        Malam nih kol semilan kat tb 3..
        Jom pakat nengok..Tapi cam tadek ati nk nengok jek pong..

        Hnnnnnssss…Xdek tesbih tapi dok pegang pensel kayu kot2 laa nk buat sumbat molot kot kene sawan tarik kang..Kih kih kih..Baca intro da nih..Pun da bengkok pensel nih..

        Satgi cheQ hapdet kalu dah abeh baca naaa…Kah kah kah!

      • malam ni kul 9? cerita apa? bukan ke hari jumaat kul 9 cerita keranamu laila? (gugel kejap tajuk drama ni kat tv guide utusan)
        ke stanza cinta yang u maksudkan ni?
        hari ahad, jam 9 kat tv3

        bahaya guna pensel kayu, satgi tikam diri sendiri. guna sudu la…kekekeke

      • cheQ izzie..

        Eh.. Haah yelah.. Citer tuh ahad nih.. Dok bukak tb td nengok apekehei len pulop citer malam nih. Dlm ati trus nyumpah sbb tadapat nengok abam aaron😥

        Hoho.. haruslah memegang pensel kayu tersebut sebab i xdek tesbih mcm u let alone beratos2 tesbih mcm yg u sediakan utk berzikir sbb tadapat menahan napsu diri sndri semasa melihat abam Seth Tan.. Kui kui..

        Kita memang ober sexcaited kan?Hahaha *evilicious grin*

        Peace! (-.-)v

      • haa.. tu la pasal. citer tu ahad ni..tapi sedih la sebab dah tau abam aaron mati nnt
        lepas ni kena sediakan tisu banyak2 plak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s