Nora Elena: Berubah (OST)

Disebabkan Jumaat-Ahad tiada tayangan drama Nora Elena, gua jadikan video clip ini sebagai bekalan. Tak sangka gua suara Erry Putra ni boleh tahan jugak sedapnya.

Bak kata Kak By, kalau lagu ni dijadikan lagu promo musti lagi terkesan.

Gua dah meroyan. Cuba perhatikan dengan teliti. Sila sediakan bantal untuk digeget kalau kena sawan, okeh!

1:57 – Cameron Highlands *wink wink*. Buuuuuulannnnnnn madu di awan biru..tiada yang mengganggu.

3:00 – HOMAIGOD!! HOMAIGOD!! HOMAIGOD!! Aksi di kamar tidur!! Seth di atas katil yang sama dengan Elena tapi tidur membelakangkan masing-masing. Aawww..malam pertama ye? Kesian kanda Seth, sejuk barangkali tidak berselimut sebab Elena pakai selimut sorang, tanak share dengan Seth. Tidur mengerekot dia. Meh sini nak peluk meh. Dinda kasik body heat transfer. *pangggggggggggggg!!*

Tolonglah pahammmmmm!! Lagik tak sabar nak tunggu next next next episode lepas tengok clippings ni. Sangat menggoda tau.Menggetarkan jiwa.

Oh, kanda Seth. Kehadiranmu membahagiakan hidupku yang dahulunya kosong tak bermaya, kini berubah menjadi seindah pelangi *gatai*

.

i.Z.Z.i.e:

Gua memang tak pernah missed baca recaps kat http://unoeuluvmexoxo.blogspot.com/ lepas abis tiap episode. Sebab gua suka gaya penulis Leanne yang spazzing. Huehuehue. Pada yang biasa baca review K-Drama kat dramabeans.com musti tau. Siap boleh gelak guling-guling! Sila terjah belog Leanne ok sebab Aaron Aziz dan penulis skrip bersama drama Nora Elena, Azril Hamzah already did๐Ÿ˜‰

29 thoughts on “Nora Elena: Berubah (OST)

  1. aku dah gila!!!!!!!!!! meroyan hokeh menatap video itu berulang kali! CAMERON HIGHLANDS HOMGHOMGHOMG!!!! -tergolek-terlentang-trgolek balik- tlg la cepat smpai scene itu~~~~
    “Meh sini nak peluk meh. Dinda kasik body heat transfer. *pangggggggggggggg!!*” <– bunyik pangg itu… urmm… kena tampar dgn isteri dia ke? ahaahahah! XDD
    ohoi~ dia link kita punya blog plak… terima kasih daun keladi kakak izzie ^^ tau x mlm td i tido resah gelisah gara2 cik abang Seth tweet bertanyakan URL blog? hohoi rasa mcm baru kena pinang dgn teruna *ehem* confirm x teruna dah *ehem* idaman~
    -maseh terawang2an-

    • musti rasa macham ada rama-rama dalam perut, kan kan? hehehe..
      leanne, kita tak pernah menggila macham ni for drama melayu..cuma yg ini je, just because of seth tan. impak baca dari novel..sampai meroyan -_-”
      dah tak sabar nak tunggu scene cameron higlands n bilik tidor tu..gagaga

      • ni bkn rama2 dah! ni lady bugs gemuk pon join terbang sakan dlm perut dah ni! ye, sama la~ kita ni peminat novel melayu, tp bukan peminat drama melayu… tp bila hero novel melayu pujaan kita dilakonkan oleh encik gojesgagahperkasa, so kite jd mcm ni la kan?๐Ÿ˜›
        and oh! ESOK MONDAY! kena rehatkan minda hari ni pasal esok pasti letih nk meroyan depan tv lol!๐Ÿ˜„

      • esok i coti!! seronoknya monday & tuesday dapat tengok mr.seth tanpa perlu berkejaran dari opis!! leanne, ombak rindu nak tengok tak? inche gojesgagahperkasa jugak tu. tapi dia dah pegang watah seth tan, pastu kita nak kena tune plak kepala dia jadik haridz..ottokee??

  2. uwah bertuahnye cuti! ombak rindu wajib la nk tgk! actually i dok tggu Ombak Rindu, pastu gigih google itu ini about it, then i jumpa pasal drama Nora Elena nk start… tgk promo pictures for Ombak RIndu, pergh! mr.sexyback itu pakai sexy white tank top hokeh?! u tanak ke join i tatap dia jd Haridz?! rugi rugi rugi if x tgk Ombak Rindu~~ i nk pggl dia Seth Haridz la~ omomomo!!! cop nama tu utk bakal anak i yg akan lahir in future x tahu bila! XDD

    • hahaha..ever since i baca KYS, terus pikir nama anak di utk masa hadapan..”Seth Iskandar”. omg! takmo niat, kang kalo tak bagi nama tu..menangis kerang budak tu nanti๐Ÿ˜›

      hurm..tengok gak promo pictures for Ombak Rindu. matik tak bernapas la jawabnya dalam panggung tu. hurmmm hurmmmm.. i rasa…I AKAN TENGOK OMBAK RINDU

  3. Hi,

    Erk?)You mentioned my name here?

    Just realised it today, but TQ.
    I’ve read ur comments n complaints(so called) on Nora Elena.TQ.

    Continue recapping the drama plz! Looking fwd to it and credit to u for being so creatively ‘wild’, fantasizing Seth Tan more than normal. U made ‘makcik2 kantin’ drooling for more, I guessed?! Bravo!

    Don’t stop!

    Cheers,
    Azril Hamzah

    • Hi Inche Azril Hamzah,

      Thank you for reading my humble blog.
      The only thing that runs into my mind now is hiding in my closet, lock it up and throw away the key -__-”

      I know it is not easy for the whole team to write a script based on a novel. But sincerely, I am very happy watching this drama so far, and I cannot wait for the up coming episodes.
      Thanks again for bringing our beloved character, Seth Tan to the drama..which will help me to visualize him more vividly after this. Hehe.

      p/s: now I really can understand Leanne’s feeling when the script writer himself reads the recaps (which mostly we were spazzing!)

  4. tk prnah lg gue bgini giler tgok citer Mlayu..bleh buat pnasaran…gbungan St Saleha&Aaron yg trbaik…cantik dn kacak…bgus….jln citer bt org trtunggu2…

    • yeah babe, buat semua orang tertunggu-tunggu! memang tak sabar dah rasanya nak tengok episode seterusnya..
      tetiba rasa masa lambat sangat berjalan.. cepatlah minggu depan!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s