Disebabkan cirit melampau, perut gua kempis!! Tinggal six pack je tak muncul lagekkkkkk!!

Salam siaran dari kediaman gua.

Ya benar. Gua sudah pulang dari Bandung. Sudah pulang sejak Senin lagi. Tapi disebabkan gua terkena food poisoning, gua tidak mampu berbuat apa-apa.

Kali ini food poisoning agak teruk. Asik ulang-alik ke jamban. Dah rasa macham nak berumah tangga terus dalam tu. Bermastautin secara tetap. Asal masuk jamban je, harus keluar dari saluran bawah dan jugak saluran atas. Dah la cirit tu satu hal, serentak pulak muntah dari mulut dan hidung. Cecair-cecair merembes dengan serentak pada kadar kelajuan yang sangat tinggi U___U

Demam tu memang toksah cakap. Menggigil je satu badan.

Nanti-nanti gua hapdet lagik. Sedang kumpul kekuatan untuk meneruskan perjuangan sekembalinya ke office esok hari. Bak kata JasJamal, hidup memang tidak adil.

4 thoughts on “Disebabkan cirit melampau, perut gua kempis!! Tinggal six pack je tak muncul lagekkkkkk!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s