nak hidup kena cerdik carik lobang

Wah! Malaysia menang secara agregat 4-2!! Tahniah Harimau Malaya. Semua orang puji sebab Malaysia sudah menang. Sudah ku bilang! Saya tak tengok live sebab sedang enak berjalan-jalan (dan menghabiskan duhet T____T) di Gurney Plaza.

Dan ya..PM dah mengisytiharkan Jumaat ini (31hb Disember 2010) sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan menjuarai Piala Suzuki AFF 2010.

Dang!

Gua (tetiba bertukar..bajet ganas!) dah sedia coti Jumaat ni. Diulangi, sedia coti dari awal lagik. Kalau dah jatuh sebagai coti umum, rogi lah beta punya coti. Ini boleh menimbulkan marah. Dah lah gua kat Penang, nak taknak gua kena balik Kay El nun ari Ahad sebab dah beli siap-siap tiket.

Gua tak kira, gua nak injak coti yang dah gua apply ari Jumaat ni pi ari Isnin. Takpun injak gua punya coti pi ari Selasa (kalau bos gua injak coti dia pi Isnin). Nak hidup kena pandai beb.

Pfffttt.

Eh.. baru gua perasan. Kenduri kawen Nad kat Kuatan gua tak hapdet pun. Cherita gua gi Cherating pun gua kepam dalam draft. Nasibla bai, seru gua tak sampai nak hapdet lepas external hard disc gua crashed. Abis suma gambor yang gua amek dari member, yang gua dah edit pun hancur semua skali. Tunggu masa je gua nak campak external tu ke laut. Nasib baik Abang Bobo menjadi penyelamat kepada amarah gua.

Nantilah gua try hapdet walaupun cherita dah basi. Cherita dari Penang pun nanti gua pelan-pelan buh dalam belog gua.

Paham-paham je lah..kalau gua dah bercoti ni, memang liat nak hadap depan laptop. Tapi gua rajin hapdet kat Foursquare. Hehe. Ok, gua nyak dulu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s