kelmarin, hari ini dan esok..

  • Baru perasan tadi yang flight ticket nak balik Penang esok adalah sangat awal. Maknanya kena mintak half-day leave. Adoi! Coti raya 2 hari pun boss tak approve lagik, ada hati nak mintak half-day plak. Itu namanya menjerut leher sendiri. Oh, mari kita tengok siapa yang kena T_______T

 

  • Kelmarin buat eye test sebab mata rasa sangat blur dengan power sekarang. Memang betul. Power mencanak-canak naik. Dah dekat 600 pun! Silau jadik 100. Sila teruskan browse, baca belog dan main games dengan lampu tertutup dalam iPhone sebelum tidur. Moga-moga power boleh cecah 1000 sebelum usia 30.

 

  • Harry Potter akan tayang minggu depan!! Tak saborrrrrr!! Tapi mungkin tidak dapat tengok 1st day screening sebab masa tu di kampung Perlis. Ye, insyaAllah akan sambut Raya Aidil Adha di sana. Katanya banjir kat umah Tok Tiah dah surut sikit.

 

  • Rasa macham nak potong rambut pendek. Pendek! Itu bermakna, muka akan bertambah boolat. Tapi lagi senang. Shampoo pun jimat. Tengoklah macham mana..kalau Kenny tak buat muka masa nak potong tu nanti.

 

  • Lapaq nasik kandaq. Lapaq Teochew cendol kat Penang Road. Lapaq roti bakaq kat Jalan Hutton. Lapaq rojak buah/laksa kat lori yang juai kat Pantai Batu Feringghi. Lapaq Bihun Sup Mak Cik Dah. Lapaq Egg Tart Ayer Itam. Kebuloq!

 

  • Kepada yang bakal dirisik, selamat dirisik. Kepada yang bakal bertunang, selamat bertunang. Kepada yang bakal berkahwin, selamat pengantin baru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s