eh.. ada lagik??!!

Cak!

Baru sampai umah dari opis. Ye, walaupun saya MC tapi saya masih perlu menjalankan tugas kepada bangsa, agama dan negara demi sesuap nasik.

Singgah kejap nak settlekan apa yang pending sebelum segala bentuk komunikasi yang datangnya dari pejabat diputuskan. Orang sakit kenalah banyakkan berehat.

Kemudian dapat tahu pulak nanti ada OJT kat Cyberjaya. Matikla! 3 minggu nak kena ulang-alik dari sana. Huwaaaa..tamkot seyh nak kena training Cyberjaya. Adakah saya perlu belajar nak configure routers, servers dan segala jadah? Saya tak tawu CISCO, JUNIPER, HUAWEI weeehhhhh!! Macham mana nak handle suma EMS/IMS nantik??!!

Demmmmm!! Belom pape dah kecut perut.

Tadi nyaris nak kena hempuk dengan batang besi parking access tu. Nasib baik sempat elak, kalau tak..tsk. Kalau kena tapi tak pengsanpun akan saya berpura-pura pengsan. Malo punya pasal.

Rasa macham nak balik Penang. Kalau ikutkan, tak balik. Tapi dah dapat MC panjang ni, rasa macham nak balik pulak. Tiket bas nak balik Penang tu rasanya ada. Tiket nak balik KL yang belum tentu. Takut nak naik bas lagi sebab banyak kes bas eksiden. Takut banjir kat belah Utara lagik. Masaelah masaelahhhh!

Eh..apasal boring eh?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s