Maafin. Dinda curangi kanda..namun kanda tetap di hati dinda. Cuma hati ini sudah terbahagi dua..satu kanda, dan satu lagi dia.. (Matiklah kena panah petir!)

Ye ye je aritu kata TERsuka sikit kat Damon Salvatore [read here]. Nampak gayanya bukan sikit lagik dah..tapi dah parah!! Kronik!! Kritikal!!

Damon is a dammmmm hot-sexy-yummylicious BAD BOY & NAUGHTY vampire! On the other hand, Edward is hot-sexy-yummylicious GENTLEMAN & LOVING vampire!

So which one I choose?

*Taken from HERE*

.

I love them both!! But for now, I am so drawn into Damon. Dia punya aura sangat kuat, tahu? Kena tunggu Breaking Dawn keluar panggung barulah bola-bola api chenta kepada Edward akan kembali. Muahahaha

Tapi kan, bila tengok sendiri macham mana si Bad Boy flirting, smirking, marah.He is sooooo..seductive!!

Dan kemudian jatuh chenta..dan macham mana dia kuchiwa.. Oh, panahan matanya sangat.. Meoooowwww…

His abs are all real, sugar!!

.

Sexy back!!

.

“Katherine is back! Bonnie is mind-melting bitches! And Ian Somerhalder is so smoldering we had to pause this a few times to catch our breath! Phew!” – Perez Hilton

So damn true!! Berapa kali saya harus pause semata-mata nak tarik napas supaya tak pengsan kerana terlalu sexcited!! Berapa kali menjerit-jerit sawan sambil tekup dengan bantal. Mintak nyawaaaaa!! Mintak nyawaaaa!! Hahaha..demmmm!!

Lucky girl!! Suma hero hawt dalam VD dia dapat kiss. Tsk tsk

.

I couldn’t agree more with the sign!! Shhhh..

*Taken from HERE*

.

I wonder, is Verde feeling the same? You tengok VD tak? Still with Edward or chenta dah beralih arah??😉

2 thoughts on “Maafin. Dinda curangi kanda..namun kanda tetap di hati dinda. Cuma hati ini sudah terbahagi dua..satu kanda, dan satu lagi dia.. (Matiklah kena panah petir!)

  1. kalau saya tahu kamo nak post nieh..tak kan saya bergegas pulang..[-( kamo cuba merosakkan hati, jantung n limpa saya!!tidakkkkk..tidakkkkk..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s