The Other Guys

Nak review pun, takde mood. Cerita ni sumpah tak best. Lawak sengal, slapstik, plastik, bosan. Jalan cerita pun ntahpapentah. Harapkan Eva Mendez je yang sedap dipandang. Sedap sungguh dipandang! Tapi nyesal sebab ada Will Ferrell tu. Huh. Memang tak pernah berkenan sungguh dengan mamat tu.

Samuel L. Jackson dan The Rock mati sebab kejar pencurik. Nak jugak kejar sampai terjun bangunan yang langsung takdak awning kat bawah punyalah nak tunjuk depa tu hebat. Pastu mati katak. Macham..apakah?

Eeee..memang tak best. Takde bintang nak kasik, boleh?

.

iZZie:

Saya tak sabar nak tengok Takers. Paul Walker and Hayden Christensen side by side, bebeh!!! Matiklah kena serangan jantung dalam panggung nanti!! Kena sediakan paramedik [read: Mr.K] di sebelah kerusi untuk kecemasan. Nanti senang nak kasik CPR.

Pangggggggggggg..~~

2 thoughts on “The Other Guys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s