lemak.. lelemak.. naik lemak

Warning!! Rated X (Adults only 18+)

.

Dah banyak season dalam The Biggest Loser saya perhatikan, bila si A ni gemok..kulit dia gebu-gebu. Pipi montel, licin-licin. Tapi bila dia dah kurus, lepas dah hilang berpuluh-puluh pounds/kilograms, muka dia mesti nampak cengkung. Pastu nampak macham kedut-kedut bila dia senyum.

Minggu lepas saya tengok satu rancangan di E! tentang Radical Hollywood Remedies. Dalam rancangan tu, remedy paling radical yang mengungguli carta nombor 1 adalah di mana untuk mendapatkan younger-looking hands (ni selebriti yang dah berumur, botox dah cucuk satu muka tapi nak nampak muda belia satu badan), sanggup undergo cosmetic surgery. Selepas menjalani proses liposuction, lemak tu akan disuntik pulak ke bahagian tangan untuk mengatasi kedutan.

Ada jugak cosmetic surgery untuk Brazilian Butt Lift. Lemak yang dikumpul daripada proses liposuction kat perut/lengan tu disuntik balik ke bahagian punggung supaya nampak chantek macham Latinas.

*semua gambar adalah daripada sumber Google*

.

Whoaahh! Sekarang punya motivasi yang lebih kuat untuk bela lemak di seluruh badan (motivasi palsu untuk diri sendiri)😉

6 thoughts on “lemak.. lelemak.. naik lemak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s