Resident Evil: Afterlife

Resident Evil – Checked!

Resident Evil: Apocalypse – Checked!

Resident Evil: Extinction – Checked!

.

Memandangkan dah tengok the previous three installations, makanya kena lah tengok jugak 4th installation. Takdelah high expectation pun. Tengok sekadar nak melengkapkan turutan cerita. Dah tau dah mesti banyak scene bunuh-bunuh, gigit-gigit, geli-geli dengan muka zombie yang buruk..

Cuma sangat sexcited sebab tau yang Wentworth Miller main dalam ini filem. Woot wooottt!!~~.

Kekasih lama. Hoih..suma-suma yang hawt adalah kekasih beta :’)

.

Bila tengok citer ni kan..asiklah duk pikir, oh tipunya. Sebab buatlah macam mana pun, si Milla Jovovich tu tetap hidup. Dialah hero. Dialah heroin. Tapi dia best woahhh. Selain daripada Angelina Jolie pegang watak aksi ni..saya suka Milla jugak. Mula suka dia dalam filem The Fifth Element. Cuma dia takdelah boleh buat muka I-am-so-sexy-and-cool-even-I-am-holding-two-rifles macam si Angie.

Satu dunia kiranya dah bertukar jadik zombie. Tinggal berapa keratlah sangat yang terselamat. Walaupun Arcadia tu memang wujud, tapi ke mana sudahnya derang akan pergi? Takkan sampai sudah nak duk atas kapal je sepanjang hayat? Tsk.

Jangan ingat Resident Evil: Afterlife ni habis kat sini je. Musti ada sambungan lagik pasni. Boooooring.

Sebab tu saya tak pernah suka zombie (kecuali Zombie Kampung Pisang). Sebab zombie tak hawt, huduh, jalan tersangkut-sangkut, cacat.

Lainlah vampire. Panas!!

Meeeoooowwwww…

4 thoughts on “Resident Evil: Afterlife

    • Maksudnya?
      Saya ingatkan hanya boleh jadik teman rapat kamo kerna punya persamaan meminati edward cullen di luar petala. Ropanya boleh jadi teman kepada dak anish jugak =)

  1. pasal abg ponti mmg tiada penafian, kamo dan saya punya persamaan..dak anish xde laaa giler sangat dengan si abg ponti cuma, dak anish mmg suke giler membuat bunyi “meeooowww” bila menggatal =P hahahahaha~ siap ajar dak cai lagik “cai kalau ko nak ckp gatal-gatal mcm tuh ko kene ckp meoowww di hujung ayat” haaaaa itulah dia budak nama anish=P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s