Knight And Day

Gila lama peram review filem ni padahal dah pergi tengok hari Khamis lepas. Mood tak sampai seru nak menulis. Tu pasal asik pending dalam draft.

Okey, filem ni action/comedy. Just like Mr. & Mrs. Smith, just like Killers.

Tapi Tom Cruise tak best la pegang watak komedi. Brad Pitt jugak yang best (Brad Pitt lagik).

Kalau tengok trailer dia memang macam best sangat. Tapi bila dah tonton sendiri, rasa macam biasa je. Rasa sangat bersalah sebab mati-matian saya gaduh dengan Mr.K nak tengok cerita ni sebab baru keluar panggung sedangkan Karate Kid dah 2 minggu tayang.

Sepanyol adalah sangat chantek. Dan bila menonton filem ni, saya sedih pasal Spanish saya adalah very rusty. Boleh faham yang basic sahaja..tidak lagi seperti dahulu T__________T

Yang paling sexcited adalah, bila trailer Twilight Saga: Eclipse ditayangkan sebelum mula movie. Feeling melihat Edward sebesar-besar skrin adalah sangat berbeza walaupun dah berjuta kali tengok trailer yang sama dalam laptop. Bisa gugur jantung gwe walaupun Mr.K di sebelah. Har har har.

Oh, 2.5 bintang untuk Knight And Day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s