Jam-Ban

Hari tu kan, masa nak tengok movie kan, saya pergi kencing siap-siap sebelum movie start. Pantang benar kalau tengah syok-syok tengok, nak pergi jamban segala. Sanggup tahap kencing, tahu?

Saya masuklah dalam toilet kat Signature tu. Sekali, wahhhhh!! Sudah ada paper toilet seat cover untuk Premier Class!!

Kalau kat Gold Class, memang dah sedia ada plastic toilet seat cover. Automatik lagi. Just press the button, nanti plastic toilet seat cover tu akan ditukar.

Bila ada toilet seat cover, be it paper/manual or plastic/auto, adalah sangat hygienic. Bayangkan tiap kali kalau masuk ke jamban duduk. Geli hokey nak duduk je kat atas toilet seat tu. Bayangkan, berapa banyak punggung dah parking kat tempat yang sama. Berapa banyak bakteria dah passing passing baton kat situ.

Takkan nak duduk mencangkung atas jamban tu? Kang kalau pecah, tak pasal je cedera parah. Cik Misi pernah cerita, masa dia kat Seremban dulu, ada sorang laki ni dia mencangkung atas jamban duduk. Sekali pecah, terpotong bahagian paha dia. Darah banyak gila!

Sakit satu hal, malu lagi satu hal. Ambulans datang, tengok mangsa dalam keadaan separuh bogel. Ye lah, siapa masuk jamban pakai seluar bila nak qada hajat, kan?

Nak tak nak, terpaksalah lap toilet seat cover dengan sanitizer dulu. Kemudian lapik pulak dengan tisu. Leceh tau?

Kalau taknak leceh, masuk jamban cangkung. Tapi kalau kat Kay El ni, kebanyakan toilet semuanya pakai pili air yang pancut terus tu. Pantang cucu Mat Kilau! Rela cari jamban yang ada paip getah. Kalau dah emergency sangat, terpaksalah redha.

Tapi selalunya, gigih masuk jamban kat dalam Jusco tu. Selesa sikit.

Hoih, cakap pasal jamban Jusco.. hari tu saya pergi kencing sana. Macam biasa, masuk jamban cangkung. Dah elok kencing semua, nak ceboklah. Tariklah paip getah tu. Dah elok basuh semua, sekali macam ternampak pepejal berwarna kuning terlekat kat boy short panties saya.

Saya selet sikit, kemudian cium. Ni memang tindakan refleks kot. Menda apapun, mau cium. Bila cium, bau ada macam tayik! Babi! Babi! Babi!!

Pandang kat mangkuk jamban, takde. Pandang atas lantai…cibai!! Ada pepejal yang tak berapa nak pejal di situ. Ni musti tayik budak kecik ni. Musti!!

Hangin saya! Dahlah terlekat kat panties, saya ambil cium pulak tu. T_______________T. Saya ambil tisu, lap lap lap. Tapi rasa geli nak pakai. Tayik sendiri lainlah. Ni tayik ntah sapa-sapa.

Terus saya tanggalkan panties, sarungkan semula seluar slack hitam saya dan pergi keluar. Darurat. Bukan nak meraikan Hari Valentine’s tanpa memakai seluar dalam, ya!

D-A-R-U-R-A-T

Tapi feeling dia lain woooooo tak pakai panties.. tapi takmo cakap. Ngeh ngeh ngeh😛. Tapi kalau pakai baju kurung without panties, musti berangin semacam…ye dak?

.

iZZie speaks:

Lain kali kena letak spare undergarments dalam handbang.

8 thoughts on “Jam-Ban

  1. Hekhek..tak lak..blum lagi..tapi agak gerli nak menadah ponggong di atas mangkuk tu kalau tak darurat.. n yes!! ako pn ska paip..

    • ohhhh…igt hang kena tayik org len gak
      aaa..sapa tak geli wehhhh tadah pungkok kat jamban duduk tu
      tadak paip nak basuh lagu mana?
      gila hancing

  2. busuk siallll tahik orangggggggggggggggg! jahanam punya peristiwa hang dapat weh! HAHAHAHAHAHHAHAHA aku gelak cam gila ni.

    aku pun sure akan cari toilet jusco. ada paip senang kannn? mcm mana la org guna toilet auto pancut tu kan T__________T pitam.

    • sumpah ako takmo igt peristiwa tayik tu.. T_______T
      kalo pi toilet tadak paip, tak best wehhh
      tak lawas kencing ako
      kencing ja la…ako suka berak kat umah
      hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s