si bibir tebal menjuih tapi kau tetap chantek menawan

Bibir tersungging macam ni pun masih chantek menawan. Cuba diri sendiri buat? Ngeri nak tengok!!

.

Hot momma!!

.

Membuyung pun masih maintain sexay! Takde kembang melampau sana sini. Cuma kembang di tempat yang sepatutnya sahaja. Tak dapat membayangkan diri ini membuyong. Mesti muka bertukar menjadi lebih lebar daripada dulang T__________T

.

Sexay!! Sexay!! Sexay!!

.

Tetapi sentiasa kelihatan decent dan begitu elegant!

.

Dan yang paling penting, mempunyai teman yang begitu hawt dalam donia.

.

And so blessed with many kids!

.

Hari ini adalah hari jadi beliau yang ke-35!!

Happy Birthday Angie!

8 thoughts on “si bibir tebal menjuih tapi kau tetap chantek menawan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s