feeling feeling Bali

Hi! Saya nak cherita pasal tempat makan lagi. Kelmarin housemates dan saya keluar makan bersama-sama di BaliFeel, The Sphere, Bangsar South. Ye, tempat yang sama juga dengan restoran S’More yang saya cheritakan tempoh hari.

.

Design restoran ni chantek. Ada open air area dan air conditioning area. Nampak jugalah hiasan ala Bali di situ. Dalam menunya, banyak juga hidangan yang sama dengan Ole-Ole Bali dengan harga yang lebih berpatutan. Taklah mencekik darah macam kat Ole-Ole Bali.

Cuma ada beza dari segi rasa dan persembahan hidanganlah.

Ayam Penyet

.

Ayam Penyet yang saya order kira okaylah jugak. Tempe dan tauhu dia kecil sangat! Saya tumpanglah rasa Pah Bedah punya Tom Yam. Sumpah, rasa macam terlebih air asam jawa. Potong!

Tiba-tiba rasa lapar. Tapi tekak takde pulak terasa nak makan apa. Masalah!

4 thoughts on “feeling feeling Bali

    • Snap shot apa weh?? Yg wordpress ni ka? Aaaaa.. Kalo yg tu ako tak tau nak buat lagu mana.
      Default setting wordpress kot? Nnt ako godek buang naa..tenkiu for ur comment🙂

      ako tak tau kat penang ada ayam penyet tak tp kat sini berlambak kedai juai ayam penyet wehhh..
      Kita kat penang sibuk makan nasik kandaq, tandoori.. Orang kay el sibuk dgn ayam penyet kot haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s