Ku terpinga… tertanya… di dalam dilemma mu

Situasi

Hari ni cuti. Sebab? Company keluarkan memo suruh semua staff di HQ bercuti. Ada Mesyuarat Agung Tahunan jadi bagi mengelakkan kesesakan, diwajibkan bercuti.

Saya tak ada masalah. Memang paling suka bab cuti-cuti Malaysia ni.

.

Kes 1

Hari ini adalah hari kedua Jusco Mid Valley J Card Member Card Sale. Goyah juga iman di dada yang memang sangat nipis.

.

Kes 2

Sudah reserved 2 movies di GSC Mid Valley untuk ditonton. Mengisi waktu senggang katakan. Movie marathon. Seorang diri.

.

Kes 3

Batalkan plan ke Mid Valley. Terus sahaja ke Sungei Wang. Heaven!

.

Kes 4

Duduk diam-diam di rumah. Basuh baju. Lipat kain. Kemas bilik. Sebab Zoom nak datang.

.

Thoughts?

10 thoughts on “Ku terpinga… tertanya… di dalam dilemma mu

  1. hoihhhhhh tajuk tuhhhhh…. lagu KRU!!!hahahahahahaha~~ baru sedar!!! kredit to yana yg tny pasal status YM membuat kan diri ini membuka kembali post ini dan sedar tajuk ituuuuuu…😀

    • kamooooo!! macam mana kamo boleh tak sedar tajuk entry saya adalah lagu KRU??
      kamo begitu alpa lately ni ya..
      entry-entry sebelum ni yg ada lirik lagu pun kamo tak teka

  2. nasib sekilas ikan di air, sbb klu sekilas kereta di highway belum tentu kereta depan tuh pompuan (>__^) hehehehehe~~

    owhhhhh kamooo!!maaf..saya akan lebih perihatin klu kamo tak gangu tidur malam saya=P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s