3 hours watching ABP Berita Harian 2009

The  only best part after watching this award for almost 3 hours.. was when Joe Wings goreng gitar masa lagu Sejati.

Performance dari bebudak AF + Diana Danielle tu tak  best langsung. Bosan! Nyanyi pun ntah pape, poyo ah suma.

Siti menang? Ado den kesah?! Dah kaya, kaya lagik. Dah senang, senang lagik. Abang Faizal Tahir tetap paling fofular, okeh!

3 thoughts on “3 hours watching ABP Berita Harian 2009

  1. sejak bila kita suka Siti menang ye? T________________T patutnya dah lama dia berundur diri. eieiie nak tunggu tahun ni la,tahun depan la. benci ah. siapa pun takkan terkejut kalau dia menang berturut untuk 50 thn akan datang! semuanya seperti dijangka.

    tapi aku mmg frust gila babeng FT kalah T__________________T tapi takpa,sebab dapat dekat Aizat. dia mmg berhak pun.

    tahun depan aku berazam nak beli seguni paper BH nak undi FT

    • oih.. ako rasa la kan, dia saja habaq nak undur diri bagai tahun ni. tu yg buleh menang kat dia tu, kasik last chance. lagi plak, dia tau dia dah tak fofular mcm dulu.. kiranya nak berundur masa tengah on top.. piiirahhh!!

      ya ya.. FT patut menang. Aizat memang sebab juara lagu kot. FT patut menang weh, FT patut menang!! hang pi beli selori BH tahun depan pastu sms banyak2.. tahu!!

      eh eh..ako tak suka diana danielle boleh?? poyo ah, nyanyi ntah apa2, nak enterframe ja lebey.. hak hak hak tuiihhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s