versus

Warning: Entry adalah panjang berjela cecah lantai.

Minggu ni adalah minggu Twilight dan Twilight Saga: New Moon. Saya berjaya mempengaruhi dak Jas untuk menonton untuk kali yang entah ke-berapa apabila saya menyebut-nyebut scenes Edward yang sangatlah mencairkan hati. Contoh;

.

Contoh 1

Me: Ako tak tahan dowhhhh bila tengok scene dalam New Moon yang Edward jalan dari kereta dia nak pi kat Bella tu. Hot siot! Cara dia senyum tuuuu… dammmnnnnn!!!

Contoh 2

Me: Ako tak nampak orang lain bila tengok citer Twilight ni. Ako nampak Edwardddddd jek. Macham dalam scene nak gi field trip tu. Cara dia berdiri kat belakang budak Mike and dengar conversation Bella dengan Mike, bila dia senyum tu.. perrrghhhhhh..!!

Contoh 3

Me: Edward ni memang nampak gila dia sayang kat Bella. Masa kat prom tu, segala perhatian dia beri kat Bella. Dan sangat sweet bila dia angkat Bella naik tangga sebab kaki Bella bersimen.

Contoh 4

Me: Rasa sangat terseksa bila Edward terseksa.

Jas: Pandai dowhhh dia berlakon. Mesej sampai. Ako pun rasa macham mana dia rasa.

.

Dan jarum saya pun mengena…

Nama penuh adalah dirahsiakan sebagai menghormati cara opponent menulis namanya di dalam belog beliau. Haha.. Cuba tengok status beliau. Lirik lagu tuuuuuuuu…

Motif nak dialog dari Twilight jek? Sebab New Moon tak banyak yang ada scene Edward. Banyak Jacob jeeeeee. Tak best tak best. Twilight ada banyak Edward. Baru layannnnnn…

Cuba tengok masa tu!! Mai tang scene dalam bilik, cepatttttt je dak Jas ni menjawab. Tak payah tunggu lama.. Tak caya?? Beliau sendiri memberi pengakuan bertulis..

Beliau adalah sangat chumil bila majuk taknak main sebab saya jawab dengan cepat sepantas kilat (sila perhatikan sela masa).

Edward and Edward only.. Orang lain memang tak laku.

Gigih berusaha nak main pop kuiz di kala pagi-pagi buta..

Terima kasih dak Jas sebab melayan saya bermain pop kuiz pagi buta tadi. Aaawwww.. anda sangat sweet sehingga menyebabkan cuaca di Kay El hari ni tidak hujan ribut *kiss*

4 thoughts on “versus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s