breakfast @Pappa Rich kopitiam

Janji nak breakfast pukul 8 pagi. Tapi lepas 8 pagi, pergi ke 9 pagi. Lepas 9 pagi, pergi 10 pagi. Dah 10 pagi, akhirnya 10.30 pagi baru jadi. Sebab?? Masing-masing mengantuk..

Kami pergi ke Pappa Rich, branch kat Old Klang Road. Mulanya nak ke Oldtown tapi menu dia limited sket, so pergi sini je laaaa..

Pappa Char Koay Teow

Nama je Char Kuey Teow tapi sebenarnya fried kuey teow je pun. Ada beza di situ. Char Kuey Teow kalau, basah-basah ada kuah sket pastu pekat dengan telur. Tapi kalo kering kontang macham ni, bukan Char Kuey Teow namanya.

Pappa Instant Noodle

Meggi sup je dengan sosej and telur goreng. Mr.K kata nak share separuh, padahal separuh bahagian dia pun dia tak abis makan.

Steamed Bean Curd Roll

Dalam dia ada filling. Boleh tahan la jugak..

Pappa Wholemeal (Toasted) with Margarine & Kaya

Yang ni makanan Mr.K.. Saya jamah sikit je. Banyak nak kena makan dengan Kuey Teow lagi, dengan meggi lagi.. roti memang saya tolak tepi.

Half Boiled Egg (2 pcs)

2 bijik telur separuh masak Mr.C (C for Chicken) untuk Mr.K yang dah sedia ada 2 bijik telur.

Pappa Mocha + Ice Cream

Mocha yang ada satu scoop ais krim Vanilla. Buat saya tidak mengantuk sampai ke malam buta dan pedih perut kerana gastrik.Mr.K minum Milo Ais.

Breakfast la sangat.. Padahal dah boleh kira brunch dah ni. Service slow sikit. Mintak Iced Water pun lambat kasik. Kat meja ada buttons yang boleh picit je kalo nak panggil waiters, mintak bill or mintak air. Tapi jenuh la..sebab asik tertekaaaannnnn jek.

3 thoughts on “breakfast @Pappa Rich kopitiam

  1. 2 bijik telur separuh masak Mr.C (C for Chicken) untuk Mr.K yang dah sedia ada 2 bijik telur.

    ( tak sia..sia i call u STUPID)

  2. Pingback: Mr.K dah komennnnnn…!! « i.Z.Z.i.e

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s