penaaattttttt… tapi seronok =)

I had a great day today!! But the day hasn’t ended yet. Dari pagi tadi keluar berjalan-jalan melakukan aktiviti makan-makan. Breakfast lah konon dengan Mr.K padahal dah tengah hari!

Kemudian pergi Mid Valley for my movie marathon. Nama je movie marathon tapi bila ada gap sejam pun, sempat lagi shopping. Sambar panties dengan bra kat Jusco. Murahhhhh murahhhhhhh!!

Dan tak tahu lah kenapa, saya tertarik kepada 3 helai baju untuk ke pejabat yang berwarna pink hari ini, walaupun saya tidak menyukai warna pink (sumpahan dah berbalik kepada diri sendiri).

Cuma sehelai lagi tu saiz M. Sangat kuchiwa sebab takde saiz dah. Dan sangat kuchiwa jugak sebab satu long sweater coats (cable-knit lagi!!) yang sangat saya inginkan sudah saya jumpa di Nicole. Cari sudah sangat lama. Bila jumpa? Saiz tidak ada, dan cuma tinggal warna beige sahaja. Sedih dua kali.

Movie marathon adalah sangat seronok!! Berbaloi-baloi. Nanti saya tulis review.

black makes me look thin!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s