dan bila perasaan yang menguasai diri

Ako naik hantu lagikkkkkkkkkk!!! Ya Allah.. memang dugaan sungguh. Memang tiap kali kalo jadik macham ni..hantu dalam badan ni macham diseru-seru jekk.

Memang lama dah ako tak berperangai macham ni. Nampak gayanya, lately ni makin teruk. Mudah sangat ako jadik panas ati.

Lepas tu mulalah ako punya nawaitu dah jadik lain. Buat keja pun macham tak ikhlas jek. Rasa nak hempas-hempas segala menda yang ada pada tangan ako. Nasib baik laptop yang ako pakai ni laptop opis, kalo tak..memang jadi bahan ako nak hempas-hempas bior sampai berkecai.

Tak pasal-pasal pagi ni mood ako dah serupa macham baru lepas makan tebuan sebagai breakfast. Blah!

iZZie speaks:

Dan ako makin hilang rasa hormat.

2 thoughts on “dan bila perasaan yang menguasai diri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s