The Vampire We Love

Kelmarin adalah menonton Channel E! di rumah yang memaparkan 10 Vampires We Love. Dan tidaklah jauh terpesong langsung walau 0.00001 darjah ketepatan ai meneka siapakah THE VAMPIRE WE LOVE itu!

bite me, edward!

Dengan ketinggian 6’1″, he is a guy with height. Kurus + tinggi. Ouhhh..pakej yang SEXayyy sekali. Tak ketul-ketul pun takpe..

i do!

He plays piano and guitar. He even composes his own music and  wrote a song for Twilight. He sings “Let Me Sign” and “Never Think” in the movie too.

he plays piano, guls!!!

Kalo tengok cherita-cherita kat tv or in the cinema lately, memang banyak sangat cherita yang mengisahkah Vampire. Maklumlah, skang tengah laku. Sana sini Vampire.

Kalo dulu, Vampire yang paling terkenal adalah Dracula. Tapi Dracula ni huduh. Rambut kat dahi tajam semacham pastu suak kiri kanan. Taring sket punya panjang.

Tu dulu… Skang ni Vampire suma adalah sangat mengiurkan. Cair beb, cair!Well, haruslah kan sebab Vampires ni suma adalah penggoda wanita #1 sebab nak hisap darah. Jadi perlulah sangat kachak, romantis, suara yang lunak-lunak gitu, harum semerbak dan yang paling penting; seksi dan menggoda…. Auuuuwww..

Okeh, ai perlu berhenti di sini kerana khuatir sawan akan menyerang pada bila-bila masa.

yummylicious!!

“In the end, its all about TayTay’s abs and R-Patz’s smile!” -Perez Hilton

But I am always on Team Edward. Always!

6 thoughts on “The Vampire We Love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s