this is the saddest story of all; tragic! i lost everything..everything

Sebab bajet bila reformat laptop takkan ganggu partition D:\ maka dengan bijaknya tidak langsung copy mana-mana file dalam D:\. Komplikasinya??

Baru tadi perasan tak boleh retrieved any of the files in partition D:\ sebab sebelum ni pernah denied any file sharing dengan mana-mana account. Hanya boleh access D:\ dengan account “Izzie”.

Skang ni suma dah format, setting untuk account “Izzie” dah arwah. Khazanah dalam D:\ tu kiranya dah obselete.

Sedey.

Semua nota/data masa study dulu. Lesap.

Tesis Undergraduate UKM. Musnah.

Project Final Sem. Hilang.

Benda lagho. Ni takpe. Boleh download lagik.

Laguuuuuuuuu beribuuuuuuu….

.

Gambar… oh gambar..Ni yang paling penting rasanya. Sebab masa tu takkan berulang kembali. Macham mana nak dapatkan semua tu semula?

Kenangan di UKM.

Kenangan di Penang.

Dengan kawan-kawan.

Gambar masa gi merayap.

Gambar raya.

Krabi, Bali, Redang, Pangkor, Penang, Melaka..

.

Gambar Konvo

.

Boleh retrieve  semula tak file tu?? Ada harapan lagi tak??

Please help.

6 thoughts on “this is the saddest story of all; tragic! i lost everything..everything

    • wahhh… ada sinar harapan. tenkiu tenkiu. kena p antaq kedai kot suh depa buat. takpun sapa-sapa yang tau, silalah mengaplikasikan skill anda kepada laptop saya..gugugugu

  1. ako penah jadik mcm ne jugak.ada satu software tu dia bleh retrieve balek menda2 yg hilang.tp ang kena buat cpt sbb makin ari dia makin ilang suma doc tu.ako ta sure apa nama software tu tp ang bleh tny riko.dia yg buat kat ako aritu.semoga berjaya…=D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s