bila seluar mula terasa sendat, padat dan mampat

Maknanya kita perlu carik seluar yang baru. Bukankah begitu?? Ahahaha..itu namanya hidup dalam kepura-puraan sebab takmo terima hakikat bahawasanya diri sendiri telah menunjukkan bentuk perubahan yang ketara kerana melantak tak henti-henti masa siang malam. Okey, sangat tidak menipu di situ bahawa makan pada waktu malam akan menyebabkan badan naik macham dipam-pam.

Malam pun ai makan nasik skang ni. Kalo tak makan nasik pun, mesti makan something yang heavy which contains carbohydrate. Pastu tido. Tidak bersenam kecualilah bersenam secara berjemaah di atas katil di dalam bilik sambil peluk bantal golek di kiri, bantal pat segi kat kanan. Cik Ted tak berapa nak laku skang ni sebab ada bantal golek itu.

Tapi kan, kalo tak makan akan jadik sangat lapar perut yang macham pedey gila babbbsss (binatang yang tidak boleh disebut). Kalo tak makan nasik, makan sosej, or drummettes yang rasanya sama je banyak lemak segala. Nak nak lagik kena goreng. Owh, sungguh lah lemak tepuuuuuuuu…

Oleh itu tuan-tuan dan puan-puan sekalian, apakah solution yang terbaek untuk melegakan perut di kala lapar selepas penat bekerja membanting tulang di siang hari?? Adakah hanya perlu makan…

makan roti seperti omputih??

atau

minum susu utk tulang & gigi yang kuat (juga boleh besarkan saiz cup)???

atau

jadik tarzan..???

atau

jadik wonderpets..??

atau

perut dibiarkan kosong semalaman??

Oh tidakkk!! The last option memang akan disqualified awal-awal!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s