walaupun dia sudah bertunang, ai tetap chenta sama dia..harap-harap lepas ni akan selalu bertembung dalam lif

Ai dah selamat pindah ke rumah baru. Sumpah! Penat nak mampos! Rasa nak demam pun ada, migraine sudah tentu lah! Badan rasa macam kain buruk jek.

Semalam cuti semata-mata nak kemas barang. Memang dari celik mata, sampai lah tengah malam orang tengah jerik “Happy New Year” pun tak selesai lagek kemas barang..santak ke pukul 2 pagi.

Pagi-pagi celik mata, sambung lagek kemas barang. Janji dengan lori pukul 9.30am. Tunggu punya tunggu, 11.30am baru sampai.

Orang yang datang mengangkut toksah memang terkejut beruk dengan barang yang bertimbun. Ai takde ati nak snap-snap gambor suma.

Settle angkut barang suma dalam kul 2.30pm. Memang kesian gila dengan orang yang mengangkut barang. Haih..berazam takmo tambah lagi dah pape lepas ni.

Ai dah tak lalu nak mengemas, nak unpack suma barang-barang tu. Sambung esok je lah..

iZZie speaks:

Umah baru adalah kediaman Dr. Sheikh Muszaphar Shukor jugak! *sengeh gatal*

2 thoughts on “walaupun dia sudah bertunang, ai tetap chenta sama dia..harap-harap lepas ni akan selalu bertembung dalam lif

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s