hari-hari terakhir..

  • Hari ni hari terakhir beta bekerja untuk tahun ni. Esok beta bercuti sekali lagi. Muehehehe..asik bercuti je ye. Nak buat macham mana, kompeni yang beta tabur bakti memang heaven dengan cuti.
  • Hari ni hari terakhir pegi keje dengan melintas-melintas jalan sambil buat-buat confident terus berjalan depan motor yang bersusun-susun kat simpang tu walaupun lampu traffic light dah nak tukar kaler hijau.
  • Hari ni hari terakhir balik umah naik LRT dari Kerinchi ke Universiti. Kalo lepas ni nak naik pun, mebi sebab nak amek Rapid dari Universiti ke Mid Valley.
  • Lepas ni dah tak dapat tido atas katil and tilam kesayangan yang empuk pok pok..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s