Memories of Bali [day 3]

Bangun pagi, badan memang dah rasa sangat lemah. Demam, batuk & selesema makin menjadi-jadi. Tapi digagahkan juga pegi swimming pool sebab Mr.K dah teruja sangat dengan sandy pool kat Hard Rock Hotel.

kerusi ni chantek, kan?? unik!

pandangan entrance swimming pool dari atas

the entrance..siap ada runaway

gazebo tu suma untuk spa/massage

cafe by the pool

siap ada padang volleyball pantai.. even dalam kolam pun ada bahagian berpasir

swimming pool Hard Rock Hotel memang sangat luas

ada jambatan jugak

Hard Rock glass mural

Lepas mandi, plan seterusnya adalah pusing-pusing dan last minute shopping. Menda yang paling Mr.K suka kalo datang Bali -lukisan/arca. Itu yang dicariknya.

auuuwww..sexy lady

nice posture! nasib tak leh bawak balik

Br. Legian Kaja

Hard Rock Hotel Bali

giant guitar

with Buddha face

Tak lengkap rasanya kalo tak buh gambor pantai kat Bali, kan?? Nah, tengoklah gambor pantai yang sempat beta amek.

Sebab beta dah tak tahan, beta mintak Mr.K hantar je beta balik ke hotel. Mr.K sorang-sorang pegi shopping. Hehehe..beta balik bilik dan kemudiannya tido. 2pm checked out dari hotel dan terus ke airport.

Ramayana Arc at night

Ramayana Arc at daylight

at Ngurah Rai airport

patung apa ni beta pun tak tahu

Perjalan balik ke Kay El takde aiskrim Baskin-Robins. Tapi kali ni makanan yang dihidangkan much much much better daripada masa datang aritu.

Sampai di KLIA jam 7.20pm. Terasa-rasa lagek macham berada di Bali..

thru my window

.

End of day three..end of vacation in Bali.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s