tau tak??

tau tak apa perasaan bila movie yang ko nanti-nantikan dah masuk panggung? macam mana terkinja-kinjanya ko nak pegi tengok sampai hari-hari ko check kat GSC online semata-mata nak tengok seats availability??

tau tak apa perasaan bila orang lain dah tengok kemudian ko seboleh-bolehnya takmo baca review sedangkan ko dah tau jalan cherita movie tu macam mana?? review yang kebanyakannya negatif?

tau tak apa perasaan bila ko punya chenta hati yang sentiasa sibuk + tak sihat tetiba setuju nak tengok movie yang ko sangat terkinja-kinjakan selama ni walaupun dia tak minat pun movie tu tapi hanya nak menemankan ko yang gedix je??

tau tak apa perasaan bila ko rasa terharu yang amat dengan chenta hati ko kemudian ko buat keputusan nak tukar movie daripada NEW MOON kepada NINJA ASSASSIN sebab ko tau chenta hati ko nak tengok movie yang lagi satu tu??

tau tak apa perasaan bila chenta hati ko terus je beli tiket online kemudian email kat ko; GSC e-Payment Ticketing : Ticket Purchase Status lepas 10 minit ko tukar fikiran tu??

tau tak apa perasaan bila ko dapat menggumbirakan orang yang ko sayang tu macham mana??? -PRICELESS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s