Nama: Barbara Mori

Semalam tengah kalut dengan email yang nak kene antor kat AGM, dengan user dok tepon 44 kali duk kejan, tanya itu ini tiap 15 saat. Dalam duk berlari sana-sini, sempat lagi Inche K tanya ako, nak buat TAG tak? HARUS lah mau!!!

.

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
## Mak, Alang, Apieq, Angah, Abang, Abah, Machu, Tok, Besties, DUIT & Mr. K

2. Apakah benda akhir yang kamu beli dengan duit sendiri?

## Menda alah ni ha..

now..everyone can fly

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
## Italy (giler kuat berangan)

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
## 5 years and counting..

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
## sedang dilamun chenta terlarang..

6. Di mana restoran akhir kamu makan malam?
## Last skali rasanya dine in kat Pizza Hut kot

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

## Twilight – Stephenie Meyer

8. Nama penuh anda?
## Barbara Mori

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau emak?

## Mak kata ako ni anak Abah. Tapi ako lagi senang dengan Mak.

10. Namakan seorang yang kamu ingin jumpa dalam hidup kamu?
## My other half..

11. Sebutkan nama 8 sahabat yang rapat dengan kamu?

## Dia tahu siapa dia andai dia benar sahabatku

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri?
## Mesin yang basuh. Kalo balik umah, Alang yang rajin basuh (dengan mesin) + sidai + lipat.

13. Tempat yang paling seronok yang kamu ingin pergi?

## Europe..especially Italy. To be precised -Venice.

the buildings

the gondola

the bridge

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
## The other “K”
## The one who speaks to me in English (walaupun orang lain asik nak muntah darah kalo dengar kitaorg asik speaking LONDON sama sendirik)
## He loves babies & chocolate
## Have a crush on the KFC girl (sumpah ako kene tibai lepas ni)
## Very talented in arts & drawings (jeles giler dowh)

15. 8 perkara yang saya gilai?
## DINERO
## Travelling
## Shopping
## Sleeping
## Eating
## Dancing
## Ribena
## R-PATZ!!!

16. Pelukan atau ciuman?

Bermula dengan  pelukan, disusuli dengan ciuman, disudahi dengan…

17. 8 buah buku yang paling baru dibaca?
## Ada 2-3 novel yang baru siap dibaca. Yang lain, buku baca ako.

18. 8 lagu yang kamu boleh dengar berulang kali?
## Ahora Quien – Marc Anthony
## Cando Seas Mia – Son By Four
## Ehsas Jdid – Nancy Ajram
## Enta Eih – Nancy Ajram
## Regresa A Mi – Il Divo
## El Beso Del Final – Christina Aguilera
## Infatuation – Christina Aguilera
## Malam Ku Bermimpi – Saloma & P. Ramlee

19. mari main TAG orang lain.

## Ko rasa nak buat..? Ko buat larrr..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s