surat chenta..the journey [part 1]

Penat ai tunggu surat chenta sampai ke tangan ai selama ni..akhirnya penantian sudah berakhir. Rabu, tanggal 18 November 2009 ai dapat surat yang dinanti-nantikan.

Sapa-sapa yang kat opis ni mesti paham penyeksaan menantikan tarikh tamat kontrak kemudian nak tunggu plak keputusan Management / HR; sambung kontrak / tamat kontrak / serap sebagai staff tetap.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi dengan rezeki yang dikurniakan. Rezeki Aidil Adha. Setahun ai bekerja kat sini, kemudian dapat plak tawaran yang memang sangat-sangat dinantikan, rasa memang berbaloi-baloi.

Cepat eh masa berlalu?! Pejam-celik-pejam-celik, dah setahun rupanya. Rasanya macam baru je lagi ai jejakkan kaki ke Kay El masa mula nak lapor diri, kemudian pergi kursus induksi, pastu dapat penempatan lantikan, carik umah sewa, peristiwa kene bawak larik masa naik teksi..wuwuwuw..pengalaman..pengalaman.

Tapi hari ni cuma nak kongsi cerita yang menggumbirakan.. “Saya sudah memegang jawatan tetap di syarikat ini”.

.

The journey continues..

5 thoughts on “surat chenta..the journey [part 1]

  1. jas:
    takde makna ko nak pow ako kow2 eh! tapi kan weh, ako tingin nak makan kat SOHO bangi lah..aishhh.. takpun kat Pulau Mutiara..nganganga

    kak ayu:
    batch 1 tak open table lagi. takleh langkah bendul =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s