hari makan-makan sedunia

Pagi tadi ada Breakfast Friday Session dengan vendor. Diaorang kasik Mc Muffin dengan minuman. Memandangkan kopi / teh dari Mc D sangatlah tak best sebab kena bancuh sendiri, ako amek Fresh Orange jek.

Tengah hari tetap kena makan. Otak seminit memutuskan untuk makan di KL Sentral sahaja sebab dah bosan makan kat kafe. Teman subahat mestilah Kak By. Makan kat mana? -Rasamas KL Sentral.

kak by's meal

kak by's meal

additional mix vege

additional mix vege

chicken chop

chicken chop

garlic bread

garlic bread

i go for iced lemon tea

i go for iced lemon tea

Dan Kak By telah memberikan sekotak coklat kepada ako yang dia beli masa kat KL Sentral tadi. Tenkiu Kak By!

dark chocolate with rockmelon filling

dark chocolate with rockmelon filling

Lepas keja Ziana & famili buat makan-makan kat umah dia pulak. Yeah..hari ni memang kejanya makan je dari pagi sampai ke malam. Macam mana nak kurus kalo makan tak pernahnya nak tolak??!!

4 thoughts on “hari makan-makan sedunia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s