hari gumbira

Yeeeeeehaaaaa!!!!

Ako sangat gumbira. Memang terasa lapang dada (lapang dada ye, bukan berdada bidang, dan bukan juga dada membukit). Secara rasminya hari ini telah selesai segala kerja yang dipertanggungjawabkan.

Tak payah nak hadap GM dah lepas ni, tak payah ulang alik Menara-UOA-Annexe 1-Annexe 2. Tak payah dah nak senyum macam dah terlebih gula kalau pergi ofis diaorang. Jadi kita perlu raikan, bukan???

*picture from Secret Recipe*

*picture taken from Secret Recipe*

Mood nak makan kek adalah berpunca daripada tarikh hari ini yang merupakan hari tua V. So, I am killing 2 birds with one stone lah..hehe.

.........daappppppp

seeeee..

seeeee....

..dapppp!!!

Izzie speaks:

Baru tahu yang HTC Touch Cruise ni boleh zoom in/zoom out bila nak amek gambar. Tsk..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s