down the memory lane

Malam ni tiba-tiba terasa nak selongkar semula gambar-gambar yang berkepuk dalam C:\My Pictures.

These are all my favourite pixies. Mmm..dan oleh karena tajuk adalah “Down the memory lane”, jadi adalah harus semua gambar berwarna hitam & putih.

*Gambar-gambar di bawah sangat narcissist. Sila muntah darah macam kena santau kalo tak tahan dengan gambar-gambar beta.*

not so black and whiteharum sundal malamlady in blackvampiretennis player wannabe

Izzie speaks:

I am a camera shy person..

2 thoughts on “down the memory lane

  1. I am a camera shy person..

    dan i pon muntah darah depan PC ni….

    btw, i guess i terskip dis month’s entry laa..rase mcm baru bacha jak sume..n btw lagek, i bukak ni pon sbb u yg bg idea kat tweeter td yah !!

    • eh macek, betul lah i ni camera shy tau!! tak baik u nak muntah-muntah depan PC..
      eh, muntah ada isi ke?? LALALALALALA

      tengok, i jugak yg kena..tsk tsk tsk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s