T__T

melalak

i was crying like this just now..NOT

My “Semangat Padi” is no longer on the 30th floor. He already moved to 22nd floor starting on this morning. Please take me away with you.. wuwuwuwu….

P/S: Kak Jah, bila nak kena pindah tingkat 22 ni???

4 thoughts on “T__T

  1. Wawawawah… dah tak sabar2 nak pindah yerk? Heheheh… Nanti akak minta Ziana cakap pada kontraktor tu soh cepatkan sket renovation sbb ada budak xder semangat lagi nak wat keje kat tgkt 30 nih. heheheh…

  2. huhu..tau takpe. semangat dah terbang bilamana semangat padi dah turun ke tingkat 22. siot sungguh pakcik-pakcik yg dari india 3 orang tuh duduk kat cubicle dia. mau semput nafas dia bersesak-sesak..oh..daku memahami situasi itu (-_+)

  3. inchey k,
    because of u putting my semangat padi’s name in ur blog lah segala penyamaran sudah terbongkar.. haih..
    i cursed u for that..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s