Garmin Mobile XT & subtitle & Teater Muzikal Tun Mahathir

Garmin Mobile XT

T________________________________T

Tu namanya kesedihan berganda.

Itulah akibatnya bila tangan gatal nak delete sesuka hati. Lepas tu pandai-pandai nak uninstall. Konon nak install sendiri dengan berpandukan forum di internet.

Memang susah gila nak install even dah follow step by step. Nak kena crack the keygen just because the GPS cannot connect to the Garmin GPS. Bila dah boleh connect, kena intall maps and topography. Kekurangannya sikitttttttttttttt je, takde topography maps.

Terus saya uninstall dan delete kesemuanya.

Kesemua hasil kerja dengan menghadap 7 jam depan laptop dalam keadaan bilik gelap gulitap sebab lampu bilik dah blow, jahanam  dan punah ranah semuanya sebab tak reti nak sabar.

Fine! Lepas ni power mata ni memang akan mencanak-canak naik sampai 600!

Tidur pun nak lena sebab mind not totally shut down. Sampai terbawak-bawak dalam mimpi pasal Garmin. Tsk. Nanti nak sambung lagi.

Mesti boleh!! Mesti boleh!! Usaha pasti jaya. Kalau ada siapa-siapa pandai pasal Garmin ni, sila share please!

Saya belum mahu ganti HTC Touch Cruise semata-mata sebab Garmin. Masih sayang sama dia lainlah kalau Mr.K nak kasik free Blackberry Bold II dia secara percuma (your white colour BB and iPhone 3GS adalah sangat sesuai dengan saya Mr.K..tukar nak?), saya terima dengan bahagianya. Tapi kalau masih tak boleh, my last resort…?

Install ke kat kedai. Preferable HTC Sunway Pyramid. Sebab ada leng chai nama Ian di sana ;)

.

Subtitle

Chegu Ija (Ziah, ko dah cuba download belom? Berjaya tak?) dah cuba download dengan BitTorrent download tutorial yang saya post semalam. Saya assume, suma orang tahu macham mana nak proceed dengan subtitle download.  Saya salah di situ.

Nanti-nanti saya buat continuation entry pasal Subtitle download pulak ye.

.

Teater Muzikal Tun Mahathir

Hari ini nak pergi tengok kat Istana Budaya. Tiket dah beli lama dahhhhh..bulan 3 nun. Masa tu tak tau lagi siapa main teater ni.

Skali.. Esma Daniel pegang watak Tun Mahathir. Erra Fazira pegang watak Tun Siti Hasmah. Apakah?

Terus tak bernafsu.

Saya taknak letak harapan tinggi menggunung. Review dari blogger/wartawan pun tak baca langsung. Tunggu ajalah malam nanti macham mana.

About these ads

One thought on “Garmin Mobile XT & subtitle & Teater Muzikal Tun Mahathir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s