cerita-cerita pendek

PDAs

HTC Touch Cruise saya sudah tidak batak. Awal tahun ni konon-kononnya hantar untuk reformat, skali dengan minta untuk update all the softwares kat HTC Sungei Wang. Bayar RM50 for nothing! Apa menda pun dia tak update, cuma reformat je. Sudahnya, all the programs larik lintang pukang ntah ke mana. Map King software untuk GPS langung tak functioning. Tiap kali nak main Bejeweled 2, kene tunggu 30 saat sebab no licence. Buang masa tau kena tunggu 30 saat tiap kali nak main! Belum lagi kira nak main Rocket Mania, Book Worm, segala jadah games yang ada.

Kelmarin, bila pergi ke Sunway Pyramid terus je update softwares kat situ. RM80. Sengkeklah macham ni! Tapi takpe..disebabkan software GPS sudah ada, games baru dengan license sudah ada, yang bermakna saya tidak perlu lagi menunggu 30 saat tiap kali nak main game, saya tutup sebelah mata kerana sales promoter tu cute.

“Can I have your contact number in case there’s problem with my phone after this?”

“Yes, sure. This is my contact number.”

“Oh, thank you. Ian, right?”

“Yes.”

Smooth, eh?? :P

Tapi saya baik. Saya tak berselindung. Mr.K ada je kat sebelah. Hehe..

Minggu depan, mungkin iPhone saya tidak akan batak lagi. Kita tunggu dan lihat. Tak sabar nak download Diner Dash. Boleh main sampai lebam.

.

Crocs

Saya dah dapat sepasang Crocs Melbourne. Dapat kupon diskaun RM10 Starbucks dengan pembelian kasut tu.

Dan semalam, Jijah mengkhabarkan warehouse sales untuk Crocs akan diadakan minggu depan.

Demmmmm!!

.

Tat Nanas

Sila pandang je ye. Pandang sahaja.

About these ads

4 thoughts on “cerita-cerita pendek

    • motif tat nenas adalah kerana ako mau makan tat nanas tapi lambat lagi nak tunggu raya
      jadi?? penyelesaiannya adalah ako tempah sahaja..
      tunggu nak balik penang suh kak wany buat lambat lagik wehhhh!!!
      hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s